«Καυτές» συλλήψεις στο Ντουμπάι: Συνέλαβαν δεκαπέντε ολόγυμνες γυναίκες που πόζαραν σε ουρανοξύστη (φωτο)

«Καυτές» συλλήψεις στο Ντουμπάι: Συνέλαβαν δεκαπέντε ολόγυμνες γυναίκες που πόζαραν σε ουρανοξύστη (φωτο)

«Αναστατώθηκαν» οι αρχές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν ολόγυμνες γυναίκες βγήκαν στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media της χώρας.

Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», φορώντας χειροπέδες στις γυναίκες που εμφανίστηκαν δημοσίως με περιβολή… Εύας.

Οι 15 κυρίες που πέταξαν τα ρούχα τους αποκαλύπτοντας κάθε σπιθαμή του σώματός τους τους συνελήφθησαν για τη γύμνια τους σε δημόσιο χώρο αλλά και για άσεμνη συμπεριφορά, όπως επισημαίνουν τα ΜΜΕ της χώρας.

«Οι παραβιάσεις του νόμου περί δημόσιας ευπρέπειας στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του γυμνού και της “άσεμνης συμπεριφοράς” προβλέπουν ποινές μέχρι έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο σχεδόν 1.000 ευρώ», με βάση τον ισλαμικό νόμο-«σαρία».

H κρατική εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «The National» ανέφερε ότι το περιστατικό φάνηκε να είναι «διαφημιστικό κόλπο», αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική «Sun», το γυμνό σκηνικό στον ουρανοξύστη ήταν ένα δρώμενο που διοργάνωσε μία ιστοσελίδα από το Ισραήλ επιστρατεύοντας τα 15 μοντέλα.

Πάντως όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, υπό το φως της ημέρας, τα μοντέλα κάθονται στο μπαλκόνι του ουρανοξύστη απολαμβάνοντας τη θέα ενώ στο διπλανό κτίριο ένας άνδρας τραβάει με το κινητό του βίντεο και φωτογραφίες.

Το σκηνικό συνέβη στη Μαρίνα του Ντουμπάι και το επίμαχο βίντεο έκανε το γύρο των social media.

Η αστυνομία του Ντουμπάι δήλωσε ότι οι γυναίκες που συνελήφθησαν με αφορμη το βίντεο, παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.