ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Άνοιξε «Πύλη της Κολάσεως» στη Ρωσία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» ολόκληρο σπίτι (βίντεο)

Το ορυχείο μέσα στο οποίο άνοιξε η τρύπα ανήκει σε εταιρία που συνδέεται με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Αμπράμοβιτς

Άνοιξε «Πύλη της Κολάσεως» στη Ρωσία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» ολόκληρο σπίτι (βίντεο)

Μια τεράστια τρύπα μήκους 30 μέτρων, την οποία η «Daily Mail» αποκάλεσε ως «Πύλη της Κολάσεως», άνοιξε στο έδαφος του ορυχείου σιδηρομεταλλευμάτων Σέρεγκες, δίπλα σε διάσημο χιονοδρομικό θέρετρο στην πόλη Κεμέροβο.

Οι κάτοικοι τεσσάρων σπιτιών πρόλαβαν να μετακινηθούν λίγο πριν το συμβάν, καθώς υπήρχαν φόβοι για κατάρρευση. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ευτυχώς δεν έχουν σημειωθεί νεκροί, ενώ οι εργασίες στο ορυχείο έχουν σταματήσει.

Μέσα από αεροβίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, μπορούμε να δούμε την τρύπα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, μέχρι που κάποια στιγμή σχεδόν «καταπίνει» ένα σπίτι, το οποίο σιγά-σιγά βυθίζεται στο εσωτερικό της.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι, μολονότι, η τρύπα αυτή έχει ανοίξει δίπλα στο δρόμο, αυτοκίνητα συνέχισαν να περνούν από το δρόμο σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Εκπρόσωπος της περιοχής δήλωσε: «Η καθίζηση της επιφάνειας της Γης στα όρια του ορυχείου Σέρεγκες ήταν προβλέψιμη. Οι κάτοικοι των κοντινών σπιτιών μετακινήθηκαν πριν από την κατάρρευση».

Το συγκεκριμένο ορυχείο ανήκει σε βρετανική εταιρία, η οποία συνδέεται με το δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και πολιτικό, που έγινε γνωστός ως ο κύριος ιδιοκτήτης της διάσημης ομάδας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.