ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Ο ουρανός βάφτηκε ροζ – Η απλή εξήγηση

Υπάρχει εξήγηση

Αυστραλία: Ο ουρανός βάφτηκε ροζ – Η απλή εξήγηση

Απόκοσμες εικόνες αντίκρισαν κάτοικοι σε μια μικρή πόλη της Αυστραλίας, όταν ξαφνικά νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ο ουρανός στην κυριολεξία βάφτηκε ροζ!

Οι ντόπιοι δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε και, όπως δήλωσαν αργότερα στους δημοσιογράφους, τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν: Από την Αποκάλυψη που ξεκινάει, σε… απόβαση εξωγήινων, ενώ κάποιος είπε ότι πρόκειται για την άφιξη του δαίμονα «Βέκνα», από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Stranger Things».

Τελικά, δεν επρόκειτο για τίποτα από όλα αυτά. Ωστόσο, εξαιτίας του γεγονότος, οι κάτοικοι έμαθαν κάτι που δεν γνώριζαν για την πόλη τους…

Το ροζ χρώμα στον ουρανό ήταν αντανάκλαση από τον φωτισμό που χρησιμοποιούνταν σε… μυστική φάρμα καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, ώστε να μεγαλώσουν τα φυτά!

Λόγω ειδικών συνθηκών -συννεφιά- αλλά και κάποιου λάθους -αφέθηκαν ανοιχτά τα στέγαστρα του θερμοκηπίου-, δημιουργήθηκε αυτό το μυστηριακό, χολιγουντιανό υπερθέαμα.

«Ήταν τέλειο, θα έπρεπε να το κάνουν πιο συχνά» σχολίασαν αργότερα, ανακουφισμένοι, κάτοικοι της περιοχής.

Στην Αυστραλία επιτρέπεται η καλλιέργεια κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς, ωστόσο απαγορεύεται η χρήση της για ψυχαγωγικούς. Ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, η τοποθεσία που βρίσκονται αυτές οι φάρμες παραμένει μυστική για το κοινό.

Πλέον, οι κάτοικοι της Mildura γνωρίζουν ότι η πόλη τους δεν κινδυνεύει από τον… Βέκνα και ότι φιλοξενούν μια από αυτές τις φάρμες, τα προϊόντα της οποίας βοηθούν στην περίθαλψη 260.000 περίπου Αυστραλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.