ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα λόγια του αδερφού της Κ.Μίντλετον μετά την ανακοίνωση για τη μάχη που δίνει

Η 42χρονη αποκάλυψε επίσης ότι την παρηγορούσε που είχε τον σύζυγό της δίπλα της

Αυτά είναι τα λόγια του αδερφού της Κ.Μίντλετον μετά την ανακοίνωση για τη μάχη που δίνει

Συγκινητικά ήταν τα λόγια που έγραψε ο Τζέιμς Μίντλετον αδερφός της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά και την ανακοίνωση της είδησης ότι πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, σκαρφαλώσαμε πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανεβούμε και αυτό μαζί σου».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε επίσης ότι την παρηγορούσε που είχε τον σύζυγό της δίπλα της και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το επεξεργαστούν και να το διαχειριστούν ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς τους.

Θυμίζουμε πως η μελλοντική βασίλισσα αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Τέλος, η μελλοντική βασίλισσα αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά τους αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνα από τη χειρουργική επέμβαση.

Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.