ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δασκάλα άφησε τα θρανία και την «κέρδισε» το OnlyFans – Βγάζει 100.000 δολ. το μήνα!

Από καθηγήτριά φυσικής αγωγής τώρα εκατομμυριούχος στο OnlyFans

Δασκάλα άφησε τα θρανία και την «κέρδισε» το OnlyFans – Βγάζει 100.000 δολ. το μήνα!

Δικαιωμένη θα πρέπει να αισθάνεται η Αμερικανίδα Courtney Tillia η οποία αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμα της δασκάλας και να ασχοληθεί με το OnlyFans.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος και αυτός ήταν δάσκαλος αντιμετώπιζαν αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο και έτσι κάποια στιγμή το ζευγάρι αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

Έτσι, η Tillia αποφάσισε να γίνει δημιουργός περιεχομένου στο OnlyFans. Μάλιστα, εντάχθηκε το 2019 και μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 60.000 followers.

Κερδίζει το διπλάσιο του ετήσιου μισθού της ως δασκάλα μέσα σε μόλις ένα μήνα, κερδίζοντας από 50.000 έως 100.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μέσα σε τρία χρόνια το ζευγάρι θεωρείται εκατομμυριούχο και η ζωή του άλλαξε άρδην.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.