ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν κάνουν πίσω οι Γερμανοί αγρότες: Mπλοκάρουν τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν αναφέρονται στις διαμαρτυρίες τους

Μετά την υπερψήφιση των περικοπών στον γερμανικό προϋπολογισμό

Δεν κάνουν πίσω οι Γερμανοί αγρότες: Mπλοκάρουν τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν αναφέρονται στις διαμαρτυρίες τους

Οι Γερμανοί αγρότες βρίσκονται πλέον σε ανοιχτό “πόλεμο” με την κυβέρνηση καθώς εγκρίθηκε στην Μπούντεσταγκ, την ομοσπονδιακή βουλή, ο προϋπολογισμός του 2024, ο οποίος προβλέπει δαπάνες 477 δισεκατομμυρίων ευρώ και νέο χρέος ύψους 39 δισεκατομμυρίων, στο όριο του «φρένου χρέους», και ουσιαστικά τους αγνόησε.

Γι αυτό τον λόγο και επειδή τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν καλύπτουν τις διαμαρτυρίες τους τα τρακτέρ πλέον έχουν ξεκινήσει αποκλεισμό των φιλοκυβερνητικών μέσων με σκοπό να μην απαξιωθεί ο αγώνας τους και αλλάξει η ατζέντα.

Μεταξύ των μέτρων που προβλέπονται στον προϋπολογισμό είναι η σταδιακή κατάργηση των επιδοτήσεων στο αγροτικό πετρέλαιο, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των αγροτών, ο υψηλότερος φόρος στα αεροπορικά εισιτήρια και η κατάργηση της κρατικής επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή παρόμοιος σάλος γίνεται και στα γαλλικά κοινωνικά δίκτυα μετά την προβολή του ταξιδιού του Ε.Μακρόν στην Σουηδία και καμία αναφορά στις διαμαρτυρίες των αγροτών στην Γαλλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.