Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον ψηφίζει υπέρ της πρότασης Μέι για τη συμφωνία αποχώρησης

Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον ψηφίζει υπέρ της πρότασης Μέι για τη συμφωνία αποχώρησης

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον φαίνεται ότι κλίνει υπέρ της υπερψήφισης της Συμφωνίας Αποχώρησης που πέτυχε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι στις διαπραγματεύσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο της εφημερίδας Telegraph.

«Αν την καταψηφίσουμε και πάλι, υπάρχει μια ευδιάκριτη και εντεινόμενη αίσθηση ότι δεν θα φύγουμε καθόλου. Αυτός είναι ο κίνδυνος», αναφέρει στον ιστότοπό της η εφημερίδα, επικαλούμενη δηλώσεις του Τζόνσον.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με μια πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, Βρετανοί βουλευτές υπέβαλαν προς ψήφιση μια άλλη πρόταση με βάση την οποία θα ανακληθεί το άρθρο 50 στην περίπτωση που η Βουλή των Κοινοτήτων δεν δώσει τη συγκατάθεσή της στις αυριανές ενδεικτικές ψηφοφορίες για μια αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος Τζο Μομ ανάρτησε στο Twitter λεπτομέρειες αυτής της πρότασης. “Αν αυτά που απομείνουν (ως επιλογές) είναι η Μη Συμφωνία και η Ανάκληση (του άρθρου 50) τότε (η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι) θα πρέπει να τις θέσει στους βουλευτές”, έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.