ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Μπολσονάρου:«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Βενεζουέλα να γίνει νέα Κούβα ή Βόρεια Κορέα»

Ζ.Μπολσονάρου:«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Βενεζουέλα να γίνει νέα Κούβα ή Βόρεια Κορέα»

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δήλωσε χθες Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του συνεργάζεται με εκείνη των ΗΠΑ ώστε να ενθαρρύνει τη «διαφωνία» και να οδηγήσει στην αλλαγή της στάσης μέρους τουλάχιστον των στελεχών του στρατού της Βενεζουέλας.

Ο Μπολσονάρου είπε επίσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό δίκτυο Jovem Pan, ότι εάν υπάρξει στρατιωτική εισβολή στη Βενεζουέλα, θα ζητήσει από το Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας και το Κογκρέσο να αποφασίσουν εάν η χώρα του θα πρέπει να προχωρήσει σε ενέργειες και ποιες θα είναι αυτές.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Βενεζουέλα να γίνει νέα Κούβα ή Βόρεια Κορέα», τόνισε ο δεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπολσονάρου έκρινε ακόμη ότι εάν υπάρξει στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα και ανατραπεί ο πρόεδρος Μαδούρο, είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει ανταρτοπόλεμος στη χώρα, ανάμεσα στους υποστηρικτές του σοσιαλιστή ηγέτη και όποιον αναλάβει την εξουσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.