ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σάρα Πέιλιν θέλει να αναμετρηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον για τον Λευκό Οίκο

Η Σάρα Πέιλιν θέλει να αναμετρηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον για τον Λευκό Οίκο

  Όταν ο Τζον ΜακΚέιν την έχρισε υποψήφια Αντιπρόεδρό του στις εκλογές του 2008, ελάχιστα ήξεραν τη μέχρι πρότινος Κυβερνήτη της Αλάσκα Σάρα Πέιλιν.

  Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά το “πίτμπουλ με κραγιόν”, όπως η ίδια έσπευσε τότε να περιγράψει τον εαυτό της, παραμένει μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες των Ρεπουμπλικανών, “σκιώδης”… ιέρεια του ακραίου Tea Party, και σταθερά ενδιαφερόμενη να είναι υποψήφια για τον Λευκό Οίκο.

  Στις εκλογές του 2012, παρόλο που φλέρταρε για μεγάλο διάστημα με την ιδέα, δεν έθεσε τελικά υποψηφιότητα για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κατανοώντας ότι η πλειοψηφία της κοινωνικής βάσης του GOP επιθυμούσε να συνταχθεί με την περισσότερο μετριοπαθή υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ.

  Σήμερα, έχοντας διακόψει πλέον τη συνεργασία της με το Fox News, η Σάρα Πέιλιν δηλώνει αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω. Να είναι παρούσα στις πολιτικές διεργασίες στις ΗΠΑ και, αν… προλάβει, να προσπεράσει τη Χίλαρι Κλίντον, ώστε να γίνει η ίδια η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Αμερικής.

  “Το πρόβλημα είναι ότι ένα μέρος της εκλογικής μας βάσης αδυνατεί να κατανοήσει ότι δεν ηττήθηκε ο συντηρητισμός στις εκλογές του 2012, όπως δεν ηττήθηκε και στις εκλογές του 2008. Αυτή τη φορά έχασε ένας μετριοπαθής Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, που λανθασμένα όπως αποδείχτηκε πίστεψε ότι μπορούσε να γεφυρώσει αντιθέσεις μέσω υποχωρήσεων και συμβιβασμών. Όσο για το 2008, όλοι θυμάστε τον πόλεμο που δεχτήκαμε ο Τζον ΜακΚέιν και εγώ”, δήλωσε η Σάρα Πέιλιν.

  Όσο για το αν η ίδια και το Tea Party έχουν χάσει πλέον τη δυναμική που εμφάνισαν στις Ενδιάμεσες Εκλογές του 2010, για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η απάντηση της Σάρα Πέιλιν δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.

  “Μεγάλωσα με την αποφασιστικότητα να μην το βάζω ποτέ κάτω. Να μην τα παρατάω. Να επιλέγω να δίνω μάχες όταν έχουν αξία και σημασία. Σε ό, τι αφορά στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας λοιπόν, η μάχη δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη. Χαίρομαι για όσου μας υποτιμούν”, ήταν τα λόγια της Σάρα Πέιλιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.