ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τ. Μπάιντεν: «Να αναστείλουν οι ΗΠΑ μερικώς τις κυρώσεις προς το Ιράν λόγω κορωνοϊού»

Τ. Μπάιντεν: «Να αναστείλουν οι ΗΠΑ μερικώς τις κυρώσεις προς το Ιράν λόγω κορωνοϊού»

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, με δηλώσεις του την Πέμπτη, ζήτησε από τις ΗΠΑ να άρουν μερικώς τις κυρώσεις προς το Ιράν, καθώς δεν του επιτρέπουν την πρόσβαση του σε ιατρικές προμήθειες που είναι απαραίτητες για τον κορωνοϊό.

«Οι κυρώσεις μας περιορίζουν την πρόσβαση του Ιράν στις ιατρικές προμήθειες και τον απαραίτητο εξοπλισμό» δήλωσε ο Μπάιντεν και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση Τραμπ θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να βελτιστοποιήσει τα κανάλια για την παροχή βοήθειας σε θέματα ρευστότητας και δημόσιας υγείας, από άλλες χώρες για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στο Ιράν».

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι τα συγκεκριμένα μέτρα θα πρέπει να περιλαμβάνουν την έκδοση άδειας σε εταιρείες φαρμάκων και ιατρικών σκευασμάτων, δημιουργώντας ένα ειδικό κανάλι για τις διεθνείς τράπεζες να βοηθήσουν τους Ιρανούς να έχουν πρόσβαση στη σωτήρια ιατρική περίθαλψη.

Το Ιράν έχει περισσότερα από 50.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 – συμπεριλαμβανομένων 3.000 θανάτων, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Χθες, ο Ντόναλντ Τραμ εξαπέλυσε νέες απειλές κατά του Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με ανάρτησή του στο Twitter, προειδοποίησε το Ιράν να μην επιχειρήσει να επιτεθεί σε αμερικανικά στρατεύματα ή περιουσιακά στοιχεία στο Ιράκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.