ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάλεσμα Ν. Τραμπ στους ψηφοφόρους του Μ. Σάντερς: «Το θέμα έληξε όμοια με το φιάσκο της “διεφθαρμένης Χ. Κλίντον”»

Κάλεσμα Ν. Τραμπ στους ψηφοφόρους του Μ. Σάντερς: «Το θέμα έληξε όμοια με το φιάσκο της “διεφθαρμένης Χ. Κλίντον”»

Πριν από λίγες ώρες ο Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το χρίσμα των Δημοκρατικών, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να κάνει ανοιχτό κάλεσμα στους ψηφοφόρους του, να αλλάξουν και να ψηφίσουν τους Ρεπουμπλικανούς.

Ο Μπέρνι Σάντερς έριξε την αυλαία στην προεκλογική του εκστρατεία, έχοντας χάσει (ουσιαστικά) τις όποιες ελπίδες για ανατροπή του σκηνικού στη «μάχη» με τον Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά το ποιος εκ των δύο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοέμβρη. Αν και ξεκίνησε δυναμικά, ο Σάντερς έχασε έδαφος από τη στιγμή που η πλειοψηφία των συνυποψηφίων του στήριξαν ανοιχτά τον Μπάιντεν.

Για τις εξελίξεις στους Δημοκρατικούς πήρε θέση και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος συχνά – πυκνά έχει… ανακατευτεί στα ζητήματα των πολιτικών αντιπάλων του, κοινοποιώντας τις απόψεις του. Μέσω Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι: «Ο Μπέρνι Σάντερς τέθηκε εκτός, χάρη στην Ελίζαμπεθ Ουόρεν. Εάν δεν ήταν εκείνη, ο Μπέρνι θα κέρδιζε κάθε πολιτεία στην Σούπερ Τρίτη. (σ.σ Το θέμα) έληξε όπως ήθελαν οι Δημοκρατικοί, όμοια με το φιάσκο της «διεφθαρμένης Χίλαρι Κλίντον». Οι ψηφοφόροι του Μπέρνι πρέπει να έρθουν στους Ρεπουμπλικανούς. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.