ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πόλεμος» ακροαριστερών Social Media εναντίον Ντ.Τραμπ: Του κατεβάζουν τις αναρτήσεις χωρίς λόγο

«Πόλεμος» ακροαριστερών Social Media εναντίον Ντ.Τραμπ: Του κατεβάζουν τις αναρτήσεις χωρίς λόγο

Βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Ντόναλντ Τραμπ «κατέβασε» πρόσφατα η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπως επιβεβαίωσε την Τετάρτη (05/08).

Η ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου αναφερόταν στην πανδημία του κορωνοϊού και σύμφωνα με το Facebook: «Παραβίαζε τον κανονισμό χρήσης όσον αφορά στην επικίνδυνη παραπληροφόρηση».

Επρόκειτο για συνέντευξη του Αμερικανού σε τηλεοπτικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αρχηγός του κράτους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά πρακτικά δεν μολύνονται από τον ιό COVID-19. Το βίντεο είχε δημοσιευθεί και στο Twitter κι επίσης αφαιρέθηκε, ύστερα από καταγγελίες άλλων χρηστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε κατηγορώντας τις εταιρίες στις οποίες ανήκουν οι δύο δημοφιλείς ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης για «προκατάληψη» εναντίον του. «Οι εταιρίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι κριτές της αλήθειας», ανέφερε -από την πλευρά της- η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του, εν όψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, Κόρτνι Παρέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.