ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Ομπάμα ανέβασε στο Twitter τον αριθμό του – Θέλει να του στέλνουν SMS οι Αμερικανοί και να του λένε τι κάνουν (φώτο)

Ο Μ.Ομπάμα ανέβασε στο Twitter τον αριθμό του – Θέλει να του στέλνουν SMS οι Αμερικανοί και να του λένε τι κάνουν (φώτο)

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, έδωσε το τηλέφωνο του μέσω Twitter, ζητώντας από τους Αμερικανούς πολίτες να του στέλνουν μηνύματα και να του λένε τι κάνουν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει συνηθίσει τους Αμερικανούς πολίτες σε… κινήσεις που δεν θα επιχειρούσε άλλος πολιτικός στη θέση του. Για παράδειγμα, λίγο πριν αφήσει το Οβάλ γραφείο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αράδιασε σε μορφή ραπ τα πεπραγμένα της θητείας του στην προεδρία των ΗΠΑ, κλείνοντας με ένα αποθεωτικό mic drop (έριξε το μικρόφωνο στο έδαφος).

Την Τετάρτη, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά».

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και κάλεσε όποιον πολίτη των ΗΠΑ το επιθυμεί, να του στείλει SMS.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θέλει να ακούσει πώς περνούν οι Αμερικανοί

Με μια φωτογραφία του μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος έγραψε στο Tweet: «Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Αν είστε στις ΗΠΑ, στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9678. Θέλω να ακούσω τι κάνετε, τι σκέφτεστε και πώς υπολογίζετε να ψηφίσετε φέτος. Θα είμαι σε επαφή μαζί σας από καιρού εις καιρόν, ώστε να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.