ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ – Debate Ν.Τραμπ-Τ.Μπάιντεν: Κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης

ΗΠΑ – Debate Ν.Τραμπ-Τ.Μπάιντεν: Κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης

Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης φέρεται να κατέγραψε το πρώτο προεδρικό debate ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία για την τηλεθέαση.

Υπολογίζεται πως 28,7 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC και Fox, κάτω από τους περίπου 45 εκατομμύρια τηλεθεατές, που παρακολούθησαν την τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της τότε υποψηφίας με το Δημοκρατικό Κόμμα Χίλαρι Κλίντον στα ίδια δίκτυα το 2016.

Τα στοιχεία από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα θα δοθούν αργότερα σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε μια χαοτική αντιπαράθεση 90 λεπτών, ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, ο Μπάιντεν και ο Τραμπ έδωσαν σκληρή μάχη για τις επιδόσεις του Τραμπ στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, την υγεία και την οικονομία.

Τα προκαταρκτικά στοιχεία καταδεικνύουν πως η συνολική τηλεθέαση θα είναι πολύ μικρότερη του ρεκόρ των 84 εκατομμυρίων στο πρώτο ντιμπέιτ Τραμπ-Κλίντον το 2016.

Προεδρικό ντιμπέιτ ή ριάλιτι;

Περισσότερο με ριάλιτι έμοιαζε το συγκεκριμένο ντιμπέιτ αφού επικρατούσε ένα χάος με τους υποψήφιους να μιλάνε o ένας πάνω από τον άλλο, τον συντονιστή να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και τα άσχημα σχόλια όπως «κλόουν», «χειρότερος πρόεδρος της Αμερικής» και «ψεύτης» να πέφτουν βροχή.

Παρόλο που περιμέναμε κάποια αιχμηρά σχόλια και από τις δύο πλευρές σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε ότι θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί και από τις δύο πλευρές με αποκορύφωμα τον Τζο Μπάιντεν να λέει στον Τραμπ να το βουλώσει αφού τον διέκοπτε συνεχώς όσο προσπαθούσε να μιλήσει.

Ο Τραμπ από την αρχή μπήκε επιθετικά στο ντιμπέιτ και δεν δίστασε στιγμή να διακόψει τον αντίπαλό του στην εκλογές χωρίς να τον αφήσει να ολοκληρώσει. Τόσο πολύ που τελικά ο Μπάιντεν του ζήτησε –καθόλου ευγενικά- να «βγάλει τον σκασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.