Τζο Μπάιντεν: Ο άνθρωπος που μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιό του θα κρατά το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά!

Τζο Μπάιντεν: Ο άνθρωπος που μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιό του θα κρατά το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά!

Σε μία πρωτοφανή κατάσταση θα βρεθεί αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης αν όντως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αναδειχθεί ο Τζο Μπάιντεν: Ο άνθρωπος που θα κρατά το βαλιτσάκι με το ισχυρότερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον πλανήτη σίγουρα δεν έχει πνευματική διαύγεια.

Δεν ξέρουμε το επίπεδο της άνοιάς του, αν είναι προχωρημένη ή σε αρχικό στάδιο, αλλά σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Το ότι πιθανόν να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ δεν λέει και πολλά πράγματα. Όταν επιλέχθηκε από τους Δημοκρατικούς στις αρχές του 2019 ως υποψήφιος πρόεδρος ήθελαν απλώς κάποιον να «κάψουν» αφού ο Ν.Τραμπ δεν μπορούσε να «κτυπηθεί» λόγω των επιτευγμάτων του στην οικονομία.

Μετά ήρθε ο «κινέζικος ιός» και όλα άλλαξαν. Ο Τ.Μπάιντεν έγινε φαβορί και ο Ν.Τραμπ αουτσάιντερ.

Και κάπως έτσι, ο γηραλέος Τ.Μπάιντεν μάλλον θα είναι ο νέος πρόεδρος.

Η πνευματική του κατάσταση είναι σαφές ότι είναι τραγική.

Τόσο τραγική που γεννώνται ερωτηματικά πώς ενώ δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις στις συνεντεύξεις, που ακύρωσε σχεδόν όλες τις προεκλογικές του ομιλίες, και όταν μιλούσε μπέρδευε το νεκρό γιό του με την εγγονή του, θα μπορέσει να συζητήσει παραγωγικά για την παγκόσμια ασφάλεια με τον Β.Πούτιν ή τον Κινέζο Σι Τσινπινγκ.

Ο Τ.Μπάιντεν, που μπέρδευε το όνομα του Τραμπ και τον έλεγε «Τζορτζ» καλώς ή κακώς θα έχει τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν τον πλανήτη σε δευτερόλεπτα 100 φορές.

Ας δούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις από αυτά που είπε και έκανε ο άνθρωπος που πιθανότατα μετά τις 20 Ιανουαρίου θα κρατά το βαλιτσάκι και τα κλειδιά του ισχυρότερου οπλοστασίου μαζικής καταστροφής του πλανήτη:

1. Ανέφερε πως έχουν πεθάνει…. 200 εκατομμύρια άνθρωποι από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ (δηλαδή τα 2/3 του πληθυσμού).

«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι επιπλοκές από την Covid-19 οι οποίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια στα οποία έπρεπε να βρίσκονται, έχουν προκαλέσει τον θάνατο περίπου 200 εκατομμυρίων ανθρώπων, πιθανόν μέχρι την ώρα που θα ολοκληρώσω των ομιλία μου» ανέφερε ο Μπάιντεν στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

https://twitter.com/TheSun/status/1308038269725106176?s=20

2.Νόμιζε ότι αντίπαλός του ήταν ο Τζορτζ Μπους!

«Τέσσερα ακόμα χρόνια του Τζορτζ, του Τζορτζ, θα βρεθούμε σε μια θέση στην οποία, αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε διαδικτυακή συγκέντρωση.

Χρειάστηκε η παρέμβαση και μάλιστα τρεις φορές της γυναίκας του Μπάιντεν, Τζιλ για να συνέλθει και να μπορέσει να αρθρώσει το σωστό όνομα του αντιπάλου του

Στο βίντεο, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ».

3. Δεν μπορούσε να μιλήσει σε διαδικτυακή συνέντευξη κι άρχισε να λέει ασυναρτησίες που δεν βγάζουν κανένα νόημα

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος τον Δημοκρατικών λέει στη συνέντευξη: «Αυτή η φράση ότι όλοι έχουν ξυπνήσει; μαντέψτε η υπόλοιπη εργατική τάση ξυπνάει και λέει Ουάου!» , «Το 1930 κάναμε την πρώτη τομή, στο να έχουμε ένα ενωμένο κίνημα, το οποίο, μπορεί και κινείται(;)» «Πιστεύω μπορούμε, αυτό που εγώ προτείνω είναι, μπορεί να γίνει, είμαστε σε θέση να το κάνουμε η ομάδα σου και η ομάδα μου, δουλεύουμε στενά μαζί» «στην πολιτική κυριαρχεί.. κοιτάξτε πιστεύω παίρνω πολύ χρόνο αλλά…»

https://twitter.com/DanScavino/status/1281073806233214978?s=20

4.Μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιο του

Ίσως η χειρότερη γκάφα του και δείγμα της όλο ένα και χειρότερης κατάστασής του μπέρδεψε την εγγονή του με τον νεκρό γιο του, Μπο Μπάιντεν!

«Από εδώ ο γιος μου Μπο Μπάιντεν τον εκλέξατε στη γερουσία το 1971, ωχ λαθος είπαμε το λάθος, η εγγονή μου είναι»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά είναι μόνο των τελευταίων δύο εβδομάδων. Είχαν προηγηθεί και άλλα απίστευτα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.