Απίστευτο – Επαρχία στην πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το λογισμικό καταχώρησης!

Απίστευτο – Επαρχία στην πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το λογισμικό καταχώρησης!

Τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών στην επαρχία Άντριμ στο Μίσιγκαν αποκάλυψαν τα λάθη του λογισμικού. Έτσι η επαρχία αυτή πέρασε ξανά στα χέρια του Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το σφάλμα στο λογισμικό που είχε οδηγήσει τις ψήφους να καταχωρηθούν στο λάθος υποψήφιο.

Τα αρχικά αποτελέσματα έδειχναν την επαρχία στα χέρια του Τ.Μπάιντεν στις 9&10 η ώρα. Αλλά εκείνη την ώρα το σφάλμα διορθώθηκε και η καταχώρηση έδωσε την επαρχία στον Ν.Τραμπ με διαφορά 2.000 ψήφων.

Το σημαντικό είναι ότι αυτό το λογισμικό είναι σε χρήση σε 47 επαρχίες στο Μίσιγκαν και αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε επανακαταμέτρησης/έλεγχο των ψήφων όπως δηλώνουν στο επιτελείο του Ν.Τραμπ.

Η υπεύθυνη των Ρεπουμπλικάνων στο Μίσιγκαν Λάουρα Κοξ ανέφερε σε συνέντευξή τύπου ότι αυτές οι πρακτικές στοίχισαν χιλιάδες ψήφους στο κόμμα τους.

Στο Άντιρμ πρέπει να ξαναμετρηθούν οι ψήφοι. Την Παρασκευή στην ίδια πολιτεία αλλά στην επαρχία του Όκλαντ ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος δήλωσε ότι ξανακέρδισε την θέση του όταν διορθώθηκε αυτό το λάθος στον υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσα τέτοια λάθη άραγε έχουν γίνει ακόμα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.