ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O Μ.Τζόνσον ξέκοψε τις διακοπές στην Ελλάδα: «Να γίνει ξεκάθαρο τι σημαίνει “πορτοκαλί” χώρα – Μην πηγαίνετε εκεί»

O Μ.Τζόνσον ξέκοψε τις διακοπές στην  Ελλάδα: «Να γίνει ξεκάθαρο τι σημαίνει “πορτοκαλί” χώρα – Μην πηγαίνετε εκεί»

Νέο «κτύπημα» από τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως οι Βρετανοί πρέπει να αποφύγουν τις λεγόμενες «πορτοκαλί» χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα καθώς υπάρχει κίνδυνος από την επιδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα ο ίδιος διευκρίνισε ότι αν παρ΄ ελπίδα κάποιοι επιλέξουν μια τέτοια χώρα ως τουριστικό προορισμό, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν επιστρέψουν θα παραμείνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών και αν δεν υπακούσουν θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα έως και 10.000 λιρών.

«Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι είναι μία “πορτοκαλί” χώρα. Δεν είναι μία χώρα στην οποία θα πρέπει να πηγαίνουν για διακοπές. Ας είμαι πολύ ξεκάθαρος για αυτό» υπογράμμισε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

«Αν κάποιοι παρόλα αυτά πάνε σε χώρα της πορτοκαλί λίστας, αν απαραιτήτως χρειάζεται να πάνε για κάποια επείγουσα οικογενειακή ή άλλη έκτακτη υπόθεση, τους παρακαλώ να έχουν κατά νου ότι θα πρέπει να θέτουν εαυτό σε απομόνωση για δέκα ημέρες όταν επιστρέψουν και αυτή η περίοδος απομόνωσης θα επιβάλλεται με πρόστιμα έως και 10.000 λιρών» συμπλήρωσε.

Ο Μπόρις Τζόνσον με αυτόν τον τρόπο απάντησε στη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις ότι οι κάτοικοι της Βρετανίας μπορούν να επισκεφθούν «πορτοκαλί» χώρες για να δουν συγγενείς και φίλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Θεοχάρης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Βρετανία είχε επιχειρήσει να αλλάξει γνώμη στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο Μπόρις Τζόνσον με αυτόν τον τρόπο απάντησε στη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις ότι οι κάτοικοι της Βρετανίας μπορούν να επισκεφθούν «πορτοκαλί» χώρες για να δουν συγγενείς και φίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.