ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

B.Όρμπαν: Κατέθεσε πρόταση 8 εκ. ευρώ για την διεξαγωγή του ιταλικού Σούπερ Καπ στην Ουγγαρία

Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει την πρόταση

B.Όρμπαν: Κατέθεσε πρόταση 8 εκ. ευρώ για την διεξαγωγή του ιταλικού Σούπερ Καπ στην Ουγγαρία

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, προχώρησε σε μια υψηλού συμβολισμού κίνηση, με δεδομένη τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στις εκλογές της Ιταλίας, να διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας στο ποδόσφαιρο, στην Ουγγαρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica» και όπως αναπαράγουν ΜΜΕ από την Ουγγαρία, ο Όρμπαν προσφέρει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ στην Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να φιλοξενηθεί ο τελικός του Supercoppa Italiana (δηλαδή, το Σούπερ Καπ) στη Βουδαπέστη, ή σε μια πόλη-έκπληξη.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, με σκοπό να του μεταφέρει την πρόθεσή του για να διοργανώσει το μεγάλο αυτό ματς στη χώρα του.

Οι πληροφορίες που μεταφέρουν η «La Repubblica» και το ουγγρικό ειδησεογραφικό site Index αναφέρουν πως η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν για το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό.

Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει την πρόταση, η οποία περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του ματς στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης. Ωστόσο, έχει εκφράσει την επιθυμία σαν δεύτερη επιλογή να διοργανωθεί στο «Pancho Arena» στο Φελκσούτ, μέρος που διαμένει ο ίδιος o Όρμπαν.

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες αφότου η Τζόρτζια Μελόνι, πολιτικός σύμμαχος του Βίκτορ Όρμπαν, επικράτησε στις ιταλικές εκλογές. Μάλιστα, ο Ούγγρος πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τη συγχαρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, εάν η πρόταση του Ούγγρου πρωθυπουργού γίνει δεκτή, δεν θα είναι η πρώτη φορά που το Supercoppa Italiana θα φιλοξενηθεί εκτός Ιταλίας. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς τους αγώνες τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει σε μέρη όπου το χρήμα έρρεε, όπως το Πεκίνο και η Σανγκάη στην Κίνα, η Ντόχα του Κατάρ και η Τζέντα και το Ριάντ στη Σαουδική Αραβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.