ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Τραμπ υποψήφιος το 2024 για πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα «Save America»: «Το βλέπω πολύ σοβαρά»

Η πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στο Κίεβο δήλωσε ότι αν ήταν ο Ν.Τραμπ δεν θα γίνονταν η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία

Ο Ν.Τραμπ υποψήφιος το 2024 για πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα «Save America»: «Το βλέπω πολύ σοβαρά»

Ο Trump ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφιος για πρόεδρος ξανά το 2024 κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στην Νεμπράσκα όπου κυριάρχησε το σύνθημα «Σώστε την Αμερική».

Να τονιστεί ότι ο Trump το 2016 είχε εκλεγεί πρόεδρος με το σύνθημα Make America Great Again δηλαδή να κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι και από ότι φαίνεται το 2024 θα χρησιμοποιήσει το σύνθημα Save America ή σώστε την Αμερική.

Ο Trump δηλώνει εδώ και ένα χρόνο ότι θα είναι ξανά υποψήφιος το 2024.

Τον Απρίλιο του 2021 είχε αναφέρει: «Το βλέπω πολύ σοβαρά, πολύ σοβαρά».

Τον Φεβρουάριο 2022, ο Trump είχε αναφέρει ότι θα ήταν εκπληκτική μια «θριαμβευτική επιστροφή στον Λευκό Οίκο» για έναν Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο το 2024.

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη τον Δεκέμβριο έδειξε ότι ο Trump θαυμάζεται περισσότερο από τον Πάπα Φραγκίσκο ή τον Biden τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Marie Yovanovitch, η πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία, πρόσφατα σε συνέντευξη της είχε παραδεχθεί ότι εάν ήταν πρόεδρος ο Trump θα είχε αποτραπεί η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.