ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Οι Ιταλοί γράφουν για πιθανή παραίτηση του Γερμανού καγκελάριου Β.Σολτς «εντός του 2024»

Αφορμή μεγάλης δυσπιστίας σκάνδαλο όταν ήταν ΥΠΟΙΚ

Οι Ιταλοί γράφουν για πιθανή παραίτηση του Γερμανού καγκελάριου Β.Σολτς «εντός του 2024»

Ο Γερμανός καγκελάριος Scholz ενδέχεται να εγκαταλείψει νωρίς τη θέση του εντός του 2024 λόγω απώλειας εμπιστοσύνης, αναφέρει η εφημερίδα Repubblica.

Υπάρχουν φήμες ότι η υπόθεση Wirecard και οι σχέσεις με τον Jan Marsalek θα μπορούσαν να επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών», υποστηρίζει η Repubblica.

Σύμφωνα με την Repubblica, το 75% των Γερμανών είναι δυσαρεστημένοι με τον Scholz και το κόμμα του με έναν από τους πιο προφανείς παράγοντες δυσπιστίας ήταν το σκάνδαλο Wirecard.

Τον Ιούνιο του 2020, όταν ο σημερινός καγκελάριος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών, ο Wirecard κατηγορήθηκε για απάτη, αφού οι ελεγκτές κατέγραψαν έλλειμμα 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ αλλά ο Scholz και το υπουργείο του προσπάθησαν να προστατεύσουν την εταιρεία από επιθέσεις, οι οποίες προκάλεσαν δυσαρέσκεια και καχυποψία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας από τους κορυφαίους διευθυντές της Wirecard, ο Αυστριακός Jan Marsalek, δραπέτευσε με τα γερμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι μπορεί να βρίσκεται στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.