ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ουκρανία: «Έγκλημα πολέμου» για την G7 η ρωσική επίθεση στην Κρεμεντσούκ

«Ο Πούτιν και οι άλλοι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», ανέφερε η ανακοίνωση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της G7

Ουκρανία: «Έγκλημα πολέμου» για την G7 η ρωσική επίθεση στην Κρεμεντσούκ

Ο απολογισμός του πυραυλικού πλήγματος εναντίον εμπορικού κέντρου στην Κρεμεντσούκ στην Ουκρανία χθες Δευτέρα αυξήθηκε στους δεκαέξι νεκρούς και τους 59 τραυματίες, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

«Ως τώρα έχουμε ενημερωθεί για 16 νεκρούς και 59 τραυματίες, εκ των οποίων 25 εισήχθησαν σε νοσοκομεία», είπε ο Σερχίι Κρουκ μέσω Telegram, σημειώνοντας ωστόσο πως ο απολογισμός θυμάτων αυτός δεν είναι ο τελικός.

Στις βαυαρικές Άλπεις, οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου καταδίκασαν με κοινή ανακοίνωσή τους το πλήγμα στο εμπορικό κέντρο, που χαρακτήρισαν «έγκλημα πολέμου».

«Οι επιθέσεις που γίνονται αδιακρίτως εναντίον αθώων αμάχων αποτελούν εγκλήματα πολέμου. Ο Ρώσος πρόεδρος (Βλαντίμιρ) Πούτιν και οι άλλοι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», ανέφερε η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της G7.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.