ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ καλεί για εξηγήσεις τον πρεσβευτή της Βραζιλίας – Τον κατηγορούν ότι υποβίβασε το Ολοκαύτωμα

«Πρόκειται για μια απόπειρα να επιτεθεί εναντίον του εβραϊκού λαού και του δικαιώματος του Ισραήλ στη νόμιμη άμυνα» είπε ο Μ.Νετανιάχου

Το Ισραήλ καλεί για εξηγήσεις τον πρεσβευτή της Βραζιλίας – Τον κατηγορούν ότι υποβίβασε το Ολοκαύτωμα

Το υπουργείο Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ έκανε γνωστό ότι θα καλέσει τον πρεσβευτή της Βραζιλίας προκειμένου να τον επιπλήξει για τα σχόλια του προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ο οποίος «υποβίβασε το Ολοκαύτωμα και προσέβαλε τον εβραϊκό λαό σήμερα», αφότου παρομοίασε τον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Γάζα με τη γενοκτονία των ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας με τον παλαιστινιακό λαό δεν μπορεί να παραλληλιστεί με άλλες στιγμές της ιστορίας. Στην πραγματικότητα, υπήρξε όταν ο Χίτλερ αποφάσισε να σκοτώσει τους Εβραίους», είπε ο Λούλα σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της 37ης Συνόδου της Αφρικανικής Ένωσης στην Αντίς Αμπέμπα.

Το υπουργείο Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ έκανε γνωστό ότι θα καλέσει τον πρεσβευτή της Βραζιλίας προκειμένου να τον επιπλήξει για τα σχόλια, τα οποία ο πρωθυπουργός του Ισράηλ Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε «απαράδεκτα και σοβαρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόκειται για υποβιβασμό του Ολοκαυτώματος και μια απόπειρα να επιτεθεί εναντίον του εβραϊκού λαού και του δικαιώματος του Ισραήλ στη νόμιμη άμυνα. Το να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ του Ισραήλ και των ναζί και του Χίτλερ είναι το να περνάει κανείς την κόκκινη γραμμή», επισήμανε ο Νετανιάχου σε μια ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.