ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Πούτιν: «Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να μας καταστρέψουν όμως στη Ρωσία δεν περνάνε οι έγχρωμες επαναστάσεις»

«Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να σπείρουν αναταραχή στη Ρωσία» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος

Β.Πούτιν: «Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να μας καταστρέψουν όμως στη Ρωσία δεν περνάνε οι έγχρωμες επαναστάσεις»

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin μιλώντας στο 21ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία ξεκαθάρισε ότι «τα σενάρια των έγχρωμων επαναστάσεων της Δύσης δεν θα περάσουν στη Ρωσία».

«Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να καταστρέψουν την οικονομία της Ρωσίας και την κοινωνική σφαίρα.

Επιπλέον, προσπάθησαν να καταστρέψουν το πολιτικό μας σύστημα.

Ωστόσο συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να σπείρουν αναταραχή στη Ρωσία», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος,

«Μέθοδοι τέτοιας αποσταθεροποίησης είναι γνωστές και χρησιμοποιήθηκαν από τις δυτικές ελίτ σε πολλές περιοχές του κόσμου περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια των λεγόμενων έγχρωμων επαναστάσεων», σημείωσε.

«Αλλά αυτά τα σενάρια απέτυχαν και είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα πετύχουν ποτέ στη Ρωσία, ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος», τόνισε ο Putin.

Medvedev: Με Putin θα ηττηθούν όσοι απειλούν τη Ρωσία

«Η νίκη του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές το 2024 θα επιφέρει την πλήρη ήττα όλων των δυνάμεων που απειλούν τη χώρα», δήλωσε ο Dmitry Medvedev, ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία.

Απευθυνόμενος στο 21ο συνέδριο του κόμματος, ο Medvedev δεσμεύτηκε ότι το κόμμα δεν θα φεισθεί προσπαθειών για να διασφαλίσει ότι η νίκη του Putin θα επιτρέψει «να κερδίσει τελικά το πάνω χέρι πάνω από δυνάμεις που απειλούν την ασφάλεια και την κυριαρχία της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε οι μελλοντικές γενιές των πολιτών της χώρας μας να ατενίσουν το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνουμε», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.