ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: «Η κυβέρνηση θα ζητήσει τη συγκράτηση των τιμών από τα σούπερ μάρκετ» γράφει η Telegraph

Το κόστος αγοράς βασικών αγαθών εξακολουθεί να αυξάνεται και είναι πλέον σε διψήφια ποσοστά

Βρετανία: «Η κυβέρνηση θα ζητήσει τη συγκράτηση των τιμών από τα σούπερ μάρκετ» γράφει η Telegraph

Η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει σχέδια προκειμένου τα καταστήματα λιανικής να εφαρμόσουν ένα ανώτερο όριο τιμών σε βασικά είδη διατροφής, όπως το ψωμί και το γάλα, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Telegraph, καθώς το κόστος αγοράς των αναφερόμενων βασικών αγαθών εξακολούθησε να αυξάνεται φτάνοντας σε διψήφια ποσοστά.

Σε ερώτηση για τον έλεγχο των τιμών, ο υπουργός Υγείας, Στιβ Μπάρκλεϊ, δήλωσε πάντως την Κυριακή στην τηλεόραση του BBC ότι «δεν το έχει κατανοήσει».

Το γραφείο του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ βρίσκεται σε συνομιλίες με τα σούπερ μάρκετ για την επίτευξη συμφωνίας, που θα είναι παρόμοια με αυτή που επιτεύχθηκε στη Γαλλία, όπου οι μεγαλύτεροι πωλητές λιανικής χρεώνουν «στη χαμηλότερη δυνατή τιμή», όπως ανέφερε το Σάββατο η ίδια εφημερίδα.

Το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του Reuters για το σχολιασμό της δημοσιογραφικής αναφοράς, ενώ η εφημερίδα επικαλέστηκε πηγές εντός της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.