ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Dr R.Malone: «Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι επίσημη πολιτική τους – Έχουν ορίσει πλαφόν στις ΗΠΑ»

«Προωθούν τις εκτρώσεις και εφαρμόζουν έλεγχο γεννήσεων»

Dr R.Malone: «Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι επίσημη πολιτική τους – Έχουν ορίσει πλαφόν στις ΗΠΑ»

O γνωστός ιολόγος Dr Robert Malone, ο οποίος είχε κάνει πολλές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υποστήριξε ότι ο στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης είναι ο έλεγχος του πληθυσμού. 

Όπως τόνισε ο R.Malone «οι ΗΠΑ δρουν μέσω μιας ποικιλίας διαφόρων μέσων συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των γεννήσεων, της προώθησης των εκτρώσεων, της προώθησης τεχνολογιών για τη μείωση του πληθυσμού, της αντικατάστασης αγροτικών πρακτικών»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε είναι μια σειρά εγγράφων.

Αυτές είναι οι αποδείξεις από την επίσημη κυβερνητική πολιτική, από την αμερικανική κυβερνητική πολιτική που χρονολογούνται από τον Χένρι Κίσινγκερ σε μια προηγούμενη συνάντηση το 1973 η οποία ξεκάθαρα καταγράφει τον πληθυσμιακό έλεγχο για να ορίσει πλαφόν στις ΗΠΑ, για να ορίσει πλαφόν στην πληθυσμιακή αύξηση στα 8 δισεκατομμύρια.

Πρόκειται για επίσημη αμερικανική πολιτική, υπήρχε για μακρό χρονικό διάστημα και είναι διατυπωμένη σε πολλή φρασεολογία της Realpolitik!

Κι έπειτα έγινε επίσημη πολιτική υπό τον Gerald Ford με μια επιπρόσθετη ντιρεκτίβα εθνικής ασφάλειας.

Έτσι, τώρα, διαθέτουμε μια σειρά εγγράφων και αποδείξεων που αναλύουν τη λογική της ρεαλιστικής πολιτικής ότι οι ΗΠΑ πρέπει να δρουν μέσω μιας ποικιλίας διαφόρων μέσων συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των γεννήσεων, της προώθησης των εκτρώσεων, της προώθησης τεχνολογιών για τη μείωση του πληθυσμού, της αντικατάστασης αγροτικών πρακτικών»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.