ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση των Ισραηλινών με drone σε αυτοκίνητο μελών του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ (βίντεο)

Από την επίθεση υπάρχει ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο και ένα δεύτερο όχημα που υπέστη μικρές ζημιές.

Επίθεση των Ισραηλινών με drone σε αυτοκίνητο μελών του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ (βίντεο)

Τρεις Παλαιστίνιοι βρέθηκαν νεκροί και άλλος ένας τραυματίστηκε σήμερα από ισραηλινό πλήγμα εναντίον αυτοκινήτου στην πόλη Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των παλαιστινιακών αρχών.

Συγκεκριμένα, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ έκαναν γνωστό ότι ότι μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε αυτοκίνητο στην περιοχή της Τζενίν, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα βίντεο της επιχείρησης.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Στις εικόνες από το σημείο της επίθεσης, διακρίνεται ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο και ένα δεύτερο όχημα που υπέστη μικρές ζημιές.

Μάλιστα, η μαρτυρία του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου αντιπροσωπεύει ακριβώς το συμβάν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξαφνικά σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο αυτοκίνητό μου. Εξαιτίας της ισχυρής έκρηξης, το αυτοκίνητό μου έπιασε φωτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.