ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φοβερό σκίτσο του Economist για Μέρκελ

Φοβερό σκίτσο του Economist για Μέρκελ

Με μια πολύ παραστατική σκιτσογραφία του Peter Schrank το περιοδικό Economist περιγελά την κατάσταση που παρουσιάζει αυτή την στιγμή η διαλυμένη ευρωζώνη.

Στο σκίτσο από τη μια απεικονίζεται μια σχολική τάξη (η Ευρώπη) στην οποία οι μικροί μαθητές (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία) δεν ενδιαφέρονται για όσα γράφει ο πίνακας, παρά μόνο για το παιχνίδι.

Από την άλλη στον πίνακα είναι γραμμένη τρεις φορές μια και μόνο λέξη: Reform (μεταρρύθμιση) που αποτελεί και το κύριο μάθημα.

Και στην άκρη η «δασκάλα» Άγκελα Μέρκελ παρακολουθεί από το τζάμι εκτός αιθούσης, περίλυπη τα όσα διαδραματίζονται μέσα στην αίθουσα από τους ατίθασους «μαθητές».

Προσέξτε τον Έλληνα “μαθητή” που πετά μια … σαΐτα στην Μέρκελ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.