ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“H προσωπική σταδιοδρομία πιο σημαντική για την Μέρκελ από το μέλλον της Γερμανίας”!

“H προσωπική σταδιοδρομία πιο σημαντική για την Μέρκελ από το μέλλον της Γερμανίας”!

«Ένα χρόνο πριν από τις εκλογές (η Μέρκελ) φαίνεται να σκέφτεται περισσότερο την μετέπειτα καριέρα της και όχι τη χώρα ή την Ευρώπη», αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επισημαίνοντας πως «διαφορετικά θα έθετε τέλος στην διστακτική πολιτική του υπουργού Οικονομικών που αφήνει μετέωρη την Ελλάδα και μαζί με αυτή όλη τη νομισματική ένωση».

Το δημοσίευμα συνεχίζει την επίθεσή στην καγκελάριο σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.

«Υπάρχουν στιγμές που ένας πολιτικός αποδεικνύει τι πραγματικά είναι σημαντικό για αυτόν. Η προσωπική του σταδιοδρομία ή το μέλλον της χώρας του ή ακόμη και της ηπείρου του. H ιστορική σημασία ή η αποτυχία της καγκελαρίου Μέρκελ θα κριθεί από τον τρόπο που διαχειρίζεται την ευρωκρίση», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.