ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και δεύτερη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει ότι πλέον το δεξιό AfD είναι δεύτερο κόμμα στην Γερμανία…

Και δεύτερη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει ότι πλέον το δεξιό AfD είναι δεύτερο κόμμα στην Γερμανία…

Η πίεση που δέχεται η Γερμανία από την μετανάστευση έδωσε σημαντική ώθηση στο δεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) που επιβεβαιώνεται και από δεύτερη δημοσκόπηση

Σε δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD το δεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) βρίσκεται για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση μεταξύ των γερμανικών κομμάτων με 18% (+2%) σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπησή του.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) με 28% (-1%) αν και πρόκειται για το χειρότερο ποσοστό της από την έναρξη των δημοσκοπήσεων του εν λόγου δικτύου το 1997.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) με 17% (-1%) και ακολουθούν οι Πράσινοι με 15% (+1%) , η γερμανική Αριστερά (Die Linke), η οποία παραμένει σταθερή, με 10% και οι Φιλελεύθεροι με ποσοστό 9% (+1%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπέρ του κυβερνητικού συνασπισμού τάσσεται συνολικά το 45% των ερωτηθέντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.