ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Η ΕΕ ζήτησε από τα κράτη – μέλη να ετοιμαστούν για… πανδημία

Κορωνοϊός: Η ΕΕ ζήτησε από τα κράτη – μέλη να ετοιμαστούν για… πανδημία

Να εξετάσουν σχέδια για την αντιμετώπιση πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του ιού Covid-19 ζήτησε η Κομισιόν από τα κράτη – μέλη της.

Όλες οι χώρες μέλη καλούνται να ενημερώσουν τις ευρωπαϊκές αρχές για τα σχέδια ετοιμότητας για το ιό, δήλωσε η Ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδου, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να παραδοθεί στον πανικό και θα πρέπει να είναι προσεκτική ως προς την παραπληροφόρηση.

Η Ευρωπαία επίτροπος δήλωσε ότι αποκλίνουσες προσεγγίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση του ιού πρέπει να αποφευχθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Στέλλα Κυριακίδου δήλωσε ότι η ΕΕ θα εκδώσει πληροφορίες προς όσους ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.