ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ζοζέπ Μπορέλ σε αλλοδαπούς: «Μην πηγαίνετε στα ελληνικά σύνορα – Δεν είναι ανοικτά»

Ζοζέπ Μπορέλ σε αλλοδαπούς: «Μην πηγαίνετε στα ελληνικά σύνορα – Δεν είναι ανοικτά»

«Θέλω να στείλω ένα σαφές μήνυμα: μην πηγαίνετε στα σύνορα. Τα σύνορα δεν είναι ανοικτά», δήλωσε ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, σε αυστηρό μήνυμά του προς τους παράνομους μετανάστες έπειτα από τη συνεδρίαση των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών στο Ζάγκρεμπ.

«Αν κάποιος σας πει πως μπορείτε να πάτε στα σύνορα επειδή τα σύνορα είναι ανοικτά και πως μπορείτε να πάτε ελεύθερα στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, αυτό δεν είναι αλήθεια», υπογράμμισε ο Ζοζέπ Μπορέλ.

«Αν θέλουμε να αποφύγουμε κρίσιμες καταστάσεις, πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια. Ας σταματήσουμε αυτό το παιγνίδι», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποφύγετε μια κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθείτε σε κίνδυνο. Αποφύγετε μια κλιμάκωση της κρίσης. Αποφύγετε να μετακινηθείτε προς μια κλειστή πόρτα και μην λέτε στους ανθρώπους πως μπορούν να πάνε εκεί επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια», επέμεινε ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.