ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Η ΕΕ προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο: Παρέδωσε 5 εκατ. δισκία ιωδίου στην Λιθουανία

Πρώτα δημιούργησαν την κρίση τώρα μοιράζουν χάπια!

Η ΕΕ προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο:  Παρέδωσε 5 εκατ. δισκία ιωδίου στην Λιθουανία

Για περίπτωση πυρηνικού πολέμου προετοιμάζεται από ότι  φαίνεται η ΕΕ  εξαιτίας της συνεχώς επιδεινούμενης κρίσης στην ανατολική΄ Ευρώπη, κρίση την οποία δημιούργησε ουσιαστικά η ίδια μαζί με τις ΗΠΑ.

Τώρα μοιράζουν δισκία ιωδίου νομίζοντας ότι θα προστατέψουν έτσι τους πολίτες εάν η ανατολική Ευρώπη δεχθεί πυρηνικό πλήγμα:

Tη στήριξη της Λιθουανίας στους πρόσφυγες από την Ουκρανία υπογράμμισε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου σε συνέντευξη τύπου στο Βίλνιους.

«Η υποστήριξή μας στην Ουκρανία είναι συνεχής και θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί» σημείωσε η κ. Κυριακίδου επισημαίνοντας ότι «περισσότεροι από 1.300 Ουκρανοί ασθενείς έχουν μεταφερθεί για περίθαλψη σε ευρωπαϊκά νοσοκομεία».

«Έχουμε επίσης, παραδώσει 5 εκατομμύρια δισκία ιωδίου για την περίπτωση πυρηνικής έκτακτης ανάγκης» -εννοώντας πόλεμο φυσικά-  τόνισε η Ευρωπαία Επίτροπος.

Επίσης, ανέφερε ότι η ΕΕ έχει δημιουργήσει ιατρικούς κόμβους στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία, προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά των ασθενών που φεύγουν από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.