ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο.Σολτς: «Υποστήριξη στην Ουκρανία σημαίνει αποκατάσταση της ειρήνης στην Ευρώπη»

Τονίστηκε ότι η Γερμανία θα συνεχίσει αμείωτες τις προσπάθειές της για την υποστήριξη του Κιέβου

Ο.Σολτς: «Υποστήριξη στην Ουκρανία σημαίνει αποκατάσταση της ειρήνης στην Ευρώπη»

Ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς ζήτησε σήμερα τη συνέχιση της δυτικής υποστήριξης προς την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία, τονίζοντας ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να ελαττώσει τις προσπάθειές της για την υποστήριξη του Κιέβου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση των ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών στο Βουκουρέστι, ο Σολτς δήλωσε πως ο καλύτερος τρόπος για να προληφθεί οποιαδήποτε κλιμάκωση, περιλαμβανομένης μιας ενδεχόμενης σύγκρουσης ανάμεσα στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ, είναι αυτό που αποκάλεσε αποτελεσματική αποτροπή.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει τη στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν θα αποφασίσει να αποσύρει τα στρατεύματά του. Ωστόσο θα πάρει αυτή την απόφαση μόνο αν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο στο πεδίο της μάχης», δήλωσε ο γερμανός ηγέτης, η χώρα του οποίου έχει μέχρι στιγμής παράσχει 28 δισεκ. ευρώ σε στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γι’ αυτό επενδύουμε περισσότερο στη δική μας ασφάλεια και άμυνα από κοινού ως Ευρωπαίοι, ώστε κανένας να μην τολμήσει να μας επιτεθεί. Αυτό σημαίνει επίσης ότι βάζουμε στην άκρη τα στενά μικροσυμφέροντά μας και οικοδομούμε μια ισχυρή και αληθινά ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.