ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου στις Ευρωεκλογές

«Στο δίλημμα Πατρίδα ή Παγκοσμιοποίηση, το Εθνικό Μέτωπο στέκεται με το Έθνος και την πραγματική κοινωνία»

Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου στις Ευρωεκλογές

Τους δέκα πρώτους υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε το Εθνικό Μέτωπο.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν είναι μία απλή εκλογική αναμέτρηση. Σε αυτές οι πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης καλούνται να αποφασίσουν ενάντια στις πολιτικές που έχουν οδηγήσει τις Πατρίδες σε ένα χωνευτήρι μεταναστών και ιδεοληψιών που διαλύουν την κοινωνία.

Ειδικά η χώρα μας, ως η κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών,  κινδυνεύει από την αντικατάσταση πληθυσμού. Παράλληλα νόμοι,  όπως αυτός για τον γάμο ομοφυλοφίλων, βάλουν άμεσα τις βασικές ηθικές και πολιτισμικές αξίες της κοινωνίας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με την πανευρωπαϊκή άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων, η συμμετοχή του Εθνικού Μετώπου υπάρχει για να αναδείξει αυτά τα προβλήματα και πολλά άλλα που προκαλεί το σύστημα των πολιτικών κομμάτων.

Χωρίς απολογίες προς αυτό το σύστημα της παρακμής και με προτάσεις που πηγάζουν από ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Θέσεις που καταγγέλλουν τον πυρήνα των ιδεών που καθιστούν τους λαούς της Ευρώπης ξένους στον τόπο τους , τον φιλελευθερισμό της φτώχειας και της ανάπτυξης για λίγους, καθώς και τον δικαιωματισμό που θέλει την πλειοψηφία υποταγμένη στην τυραννία της μειοψηφίας.

Στο δίλημμα Πατρίδα ή Παγκοσμιοποίηση, το Εθνικό Μέτωπο στέκεται με το Έθνος και την πραγματική κοινωνία.

Παραθέτουμε τους 10 πρώτους υποψηφίους του Εθνικού Μετώπου. Ανθρώπους αγωνιστές της ζωής και των εθνικών ιδεών, από όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα, παρόντες στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως ανθρώπους με συνέπεια λόγων και πράξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.Αναγνώστου Κωνσταντίνος, απόστρατος αξιωματικός του ΕΣ, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου.
2.Βεργιάννης Γεώργιος, εκδότης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου.
3.Γκόγκος Σωτήριος, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου, πρώην Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φυλής.
4.Γκρίλας Δημήτριος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου.
5.Κασσελάκη Άντζελα, εισοδηματίας.
6.Μπίλλη Μαρία, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου, πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας.
7.Μπουγάς Τρύφων, επιχειρηματίας, μέλος Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου, πρώην Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.
8.Ουλής Αντρέας, αγρότης, μέλος Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου, μέλος Πανελλήνιας ομοσπονδίας λαϊκών αγορών.
9.Συμιγδαλάς Τάσσος, εκδότης, Πρόεδρος πολιτικής κίνησης ΚΥΜΑ Ελληνισμού.
10.Τζουμερκιώτη Σοφία , ιδιωτική υπάλληλος, ομογενής, Αντιπρόεδρος πολιτικής κίνησης ΚΥΜΑ Ελληνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.