ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ηγέτες του EUMED9 έβλεπαν Μουντιάλ από το κινητό του Κροάτη πρωθυπουργού

Τι δήλωσε ο Αντρέι Πλένκοβιτς

Οι ηγέτες του EUMED9 έβλεπαν Μουντιάλ από το κινητό του Κροάτη πρωθυπουργού

Την περασμένη Παρασκευή οι ηγέτες του EUMED9 συναντήθηκαν στην ισπανική πόλη Αλικάντε καθώς έψαχναν λύση για το φυσικό αέριο.

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας σκεφτόταν όμως λίγο έως πάρα πολύ το Μουντιάλ, και όπως αποδείχθηκε είδε και κάποιες φάσεις από το κρίσιμο ματς με την Βραζιλία παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του το βράδυ της Παρασκευής στη σύνοδο κορυφής των μεσογειακών χωρών της ΕΕ, αφού η χώρα του νίκησε τη Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022. «Το συναίσθημα είναι φανταστικό» δήλωσε στο Reuters, αποκαλύπτοντας ότι μαζί του ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Παρακολουθήσαμε λίγο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε τα πέναλτι στο κινητό μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, γελώντας στο Reuters.

Μαζί του ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.