ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

Οι άνεμοι στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ έφτασαν και τα 65 χλμ./ώρα

ΗΠΑ: Κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

Το ύψους 12 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο πάρκο μπροστά από τον Λευκό Οίκο, έπεσε θύμα των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην Ουάσινγκτον χθες Τρίτη, καθώς δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο επίσημα πρόκειται να ανάψει την Πέμπτη, βρέθηκε στο έδαφος λόγω των ανέμων με τους υπευθύνους του πάρκου, ωστόσο, να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η αυριανή τελετή θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

«Όπως λέει και η φράση “the show must go on” και εξετάζουμε όλες τις δυνατότητες προκειμένου να έχουμε μια επιτυχημένη εκδήλωση και φέτος» δήλωσε εκπρόσωπός του πάρκου.

Σύμφωνα με το ABC οι άνεμοι στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ έφτασαν και τα 65 χλμ./ώρα.

Η πτώση του δέντρου σημειώθηκε περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι και χρειάστηκαν πέντε ώρες και μια ειδική επιχείρηση για την ανόρθωσή του εκ νέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συγκεκριμένο πάρκο είναι η δεύτερη κακοτυχία με το γνωστό και ως National Christmas Tree καθώς το πρώτο δέντρο που τοποθετήθηκε χρειάστηκε να απομακρυνθεί καθώς μολύνθηκε με την ασθένεια των φυτών «needle cast» που κάνει καφέ τα φύλλα και τις βελόνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.