ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΗΠΑ: Κατέρρευσε υπόστεγο στο αεροδρόμιο του Αϊντάχο – Τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες

Ορισμένα από τα θύματα βρίσκονταν σε ανυψωτήρα ή υπερυψωμένη πλατφόρμα τη στιγμή που έπεσε το υπόστεγο

ΗΠΑ: Κατέρρευσε υπόστεγο στο αεροδρόμιο του Αϊντάχο – Τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες

Υπό κατασκευή υπόστεγο στον χώρο του αεροδρομίου στο Μπόις του Αϊντάχο των ΗΠΑ κατέρρευσε με συνέπεια τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Από την κατάρρευση του υπόστεγου στο αεροδρόμιο υπάρχουν και εννέα τραυματίες, οι πέντε εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχές οι τρεις άνθρωποι πέθαναν ακαριαία, καθώς το υπόστεγο με τον χαλύβδινο σκελετό υπέστη “καταστροφική” κατάρρευση, ανέφερε ο επικεφαλής επιχειρήσεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μπόις, Άαρον Χάμελ.

Σημείωσε επίσης ότι ορισμένα από τα θύματα βρίσκονταν σε ανυψωτήρα ή υπερυψωμένη πλατφόρμα τη στιγμή που έπεσε το υπόστεγο και αυτό απαιτούσε κάποιες εξειδικευμένες προσπάθειες διάσωσης. Επιβεβαίωσε ότι ένας γερανός κατέρρευσε επίσης στο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.