ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ιρλανδία: Απίστευτος καβγάς σε φέρι μποτ – Ο καπετάνιος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι (βίντεο)

Το πλοίο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο Δουβλίνο μόλις 20 λεπτά μετά την έναρξη του ταξιδιού

Ιρλανδία: Απίστευτος καβγάς σε φέρι μποτ – Ο καπετάνιος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι (βίντεο)

Το απόλυτο «χάος» επικράτησε σε φέρι που πήγαινε από την Ιρλανδία στην Ουαλία, καθώς ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ επιβατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail ο καβγάς ξέσπασε στις 8 Ιουλίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου της Irish Ferries από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας προς το Χόλιχεντ της Ουαλίας.

Τα χαοτικά πλάνα από το περιστατικό φαίνεται να δείχνουν έναν άνδρα να χρησιμοποιεί λαβίδα σαλάτας για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς τον πολιορκούν.

Ακούγονται επίσης τρομαγμένοι συγγενείς και φίλοι να ουρλιάζουν, ενώ άλλοι επιβάτες παρακολουθούν το χάος που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Είναι άγνωστο γιατί οι επιβάτες τσακώνονταν, αλλά το πλοίο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο Δουβλίνο μόλις 20 λεπτά μετά την έναρξη του ταξιδιού.

Εκπρόσωπος της Irish Ferries δήλωσε: «Η Irish Ferries μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε ζήτημα δημόσιας τάξης στο χθεσινό δρομολόγιο του DUBLIN SWIFT από Δουβλίνο προς Χόλιχεντ στις 13.50 λίγο μετά την αναχώρηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.