ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία στη Βρετανία: Απερίσκεπτη τουρίστρια παραλίγο να πεθάνει για μια σέλφι – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τη στιγμή που μια νεαρή γυναίκα παρασύρεται από το κύμα

Κακοκαιρία στη Βρετανία: Απερίσκεπτη τουρίστρια παραλίγο να πεθάνει για μια σέλφι – Βίντεο ντοκουμέντο

Μια απερίσκεπτη τουρίστρια κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της καθώς πήγε να βγάλει σέλφι κατά τη διάρκεια της έντονων καιρικών φαινομένων που «χτυπούν» τη Βρετανία.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τη στιγμή που μια νεαρή γυναίκα παρασύρεται από το κύμα.

@coffeemad74

the stupidity of some people baffles me. #respectnature #stupidpeople @Jess donnelly Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact [email protected] or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

♬ original sound – itsonlyme

Αφού πέφτει κάτω καταφέρνει και σηκώνεται αμέσως και επιστρέφει σε πιο ασφαλές σημείο, αφού βέβαια η ίδια έχει «κολυμπήσει» στα βρώμικα νερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο καταγράφονται πολλοί θάνατοι για μια σέλφι και ευτυχώς η απερίσκεπτη τουρίστρια δεν θα συμπεριληφθεί σε αυτόν τον θλιβερό απολογισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί ένα ακόμα περιστατικό με άνδρα που κινδύνεψε από την κακοκαιρία και τα οργισμένα κύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.