ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιοντάρι το έσκασε από αυτοκίνητο και «έκοβε» βόλτες στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν (βίντεο)

«Το λιοντάρι κάνει τη βόλτα του στο Καράτσι με την άνεσή του αφού ξέρει ότι εδώ επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας»

Λιοντάρι το έσκασε από αυτοκίνητο και «έκοβε» βόλτες στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν (βίντεο)

Ένα λιοντάρι το έσκασε μέσα από ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Πακιστάν και άρχισε να «κόβει» βόλτες τους δρόμους του Καράτσι, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους.

Ο ιδιοκτήτης του αιλουροειδούς το μετέφερε σε άλλο σημείο, όταν εκείνο δραπέτευσε, στον κεντρικότερο δρόμο της πολύβουης πόλης.

«Οι ομάδες μας έσπευσαν αμέσως εδώ. Δόξα στον Αλλάχ, (το λιοντάρι) είναι μαζί μας ασφαλές και κανείς δεν κινδυνεύει τώρα», είπε ο επιθεωρητής της Υπηρεσίας Άγριων Ζώων, Μουχτιάρ Σόμρο.

Το λιοντάρι βρήκε καταφύγιο στο υπόγειο ενός κοντινού κτιρίου, αφού περιπλανήθηκε για λίγο στους δρόμους της πόλης. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς πολλά βανάκια μέσων ενημέρωσης έφτασαν στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ και ένα πλήθος συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά το ζώο.

Η Υπηρεσία Άγριων Ζώων ανακοίνωσε ότι το λιοντάρι μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της, γιατί απαγορεύεται να έχει κανείς λιοντάρια στο σπίτι του σε κατοικημένες περιοχές. Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Σιράζ Ναζίρ.

Δεν είναι ασυνήθιστο να έχει κανείς άγρια αιλουροειδή στο σπίτι του στο Πακιστάν. Είναι γνωστό ότι εύποροι επιχειρηματίες διατηρούν ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους και κάποιες φορές τους ανοίγουν για το κοινό. Το 2017 η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που πήρε το λιοντάρι του για μια νυχτερινή βόλτα στους δρόμους του Καράτσι με το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση για τον «δραπέτη» έγινε viral στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να εκφράζουν ανησυχίες και άλλους να αντιμετωπίζουν το θέμα με χιούμορ. «Το λιοντάρι κάνει τη βόλτα του στο Καράτσι με την άνεσή του αφού ξέρει ότι εδώ επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας» έγραψε ένας χρήστης στην πλατφόρμα Χ, σχολιάζοντας εμμέσως την υψηλή εγκληματικότητα στην πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.