Ν.Τραμπ: Η Δικαιοσύνη των Δημοκρατικών του επέβαλε πρόστιμο 110.000 δολαρίων

Φοβούνται την κάθοδό του στις εκλογές του 2024

Ν.Τραμπ: Η Δικαιοσύνη των Δημοκρατικών του επέβαλε πρόστιμο 110.000 δολαρίων

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 110.000 δολαρίων στην εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, τη μη συμμόρφωση με την κλήτευσή του στο πλαίσιο έρευνας για επιχειρηματικές πρακτικές.

Τι άλλο θα σκεφτούν για να εμποδίσουν την κάθοδό του στις εκλογές του 2024;

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος περιμένει το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών για να αποφασίσει αν θα κατέβει στις προεδρικές εκλογές.

Ο δικαστής Άρθουρ Ένγκορον ανέφερε σε διαδικτυακή ακρόαση ότι το πρόστιμο των 10.000 δολαρίων ανά ημέρα, που επέβαλε στον Τραμπ στα τέλη Απριλίου, έπαψε να αθροίζεται την Παρασκευή όταν οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κατέθεσαν νέες ένορκες βεβαιώσεις με λεπτομερείς ενέργειες για την προσκόμιση εγγράφων που σχετίζονται με την έρευνα της γενικής εισαγγελέως Λετίσια Τζέιμς.

Ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι δεν έχει σχετικά έγγραφα.

Ο δικαστής έδωσε προθεσμία στον Τραμπ μέχρι τις 20 Μαΐου προκειμένου να καταθέσει, μεταξύ άλλων, ένορκες βεβαιώσεις από συνεργάτες του που γνωρίζουν τις πρακτικές τήρησης αρχείων του και να ολοκληρωθεί η έκθεση από μια τρίτη εταιρεία που ανέλαβε να ερευνήσει τα αρχεία του Οργανισμού Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνείται την αδικοπραγία και χαρακτηρίζει «πολιτικά υποκινούμενη» την έρευνα από την Δημοκρατική Λετίσια Τζέιμς.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.