ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ντόναλντ Τραμπ για Μάικ Πενς: «Δεν είχε το θάρρος να κάνει αυτό που πρέπει»

«Τον συμπαθώ αλλά... »

Ντόναλντ Τραμπ για Μάικ Πενς: «Δεν είχε το θάρρος να κάνει αυτό που πρέπει»

«Ο Μάικ Πενς είχε την ευκαιρία να είναι σπουδαίος. Είχε την ευκαιρία, ειλικρινά, να γράψει ιστορία», είπε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε συντηρητικούς χριστιανούς στο Νάσβιλ (Τενεσί) χθες Παρασκευή. «Ο Μάικ, λυπάμαι που το λέω διότι τον συμπαθώ, ο Μάικ δεν είχε το θάρρος να δράσει», επέμεινε ο πρώην πρόεδρος.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε το γεγονός πως  η ήττα του από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν οφειλόταν σε εκτεταμένη νοθεία.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του κ. Πενς για σχόλια. Ο πρώην αντιπρόεδρος πάντως υπερασπίστηκε τις ενέργειές του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal.

«Σε τελευταία ανάλυση, πιστεύω ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί κατανοούν πως κάναμε το καθήκον μας εκείνη την ημέρα, όπως όριζαν το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας μας», είπε ο κ. Πενς στην Τζέρναλ.

Στην παρέμβασή του, ο κ. Τραμπ επιτέθηκε στην ειδική εξεταστική επιτροπή, που διεξήγαγε τρεις ακροάσεις μέσα σε μία εβδομάδα και κατηγορεί τον Ρεπουμπλικάνο πως προσπάθησε να ανατρέψει με «πραξικόπημα» το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Αυτή δεν είναι έρευνα του Κογκρέσου, αυτή η φρικτή κατάσταση σπαταλάει τον χρόνο όλων μας. Αυτή είναι θεατρική παραγωγή βασισμένη σε κομματική φαντασία. Έχουν φρικτά ποσοστά τηλεθέασης και τρελαίνονται», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαμαρτύρεται πως δεν υπάρχει «ισότιμη εκπροσώπηση» στις εργασίες της επιτροπής, μολονότι οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν εκείνοι που απέρριψαν την πρόταση να αποτελείται από ισάριθμα μέλη των δύο παρατάξεων.

Οι ακροάσεις της εξεταστικής επιτροπής διεξάγονται ενώ απομένουν μερικοί μήνες ως τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, που θα κρίνουν την ισορροπία ισχύος στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία ως τις επόμενες γενικές εκλογές του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τραμπ δεν έχει πάψει να φλερτάρει δημόσια με την ιδέα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.