Ντόναλντ Τραμπ σε ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα;» (βίντεο)

«Θα σε ήθελα σε γυναικεία ομάδα μπάσκετ αν είχα»

Ντόναλντ Τραμπ σε ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα;» (βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον σταρ του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Τραμπ μίλησε στο «American Freedom Tour» στο Μέμφις και θέλησε να γελοιοποιήσει τον αστέρα των Λέικερς με τον οποίο δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις εδώ και χρόνια.

«Αν ήμουν προπονητής μπάσκετ, ξέρω τι θα έκανα. Δεν θέλω να εμπλακώ, αλλά θα είχα την καλύτερη γυναικεία ομάδα μπάσκετ όλων των εποχών. Δεν αντέχω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά θα έλεγα «Λέμπρον, σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα;

Γιατί αν το έκανες, θα ήθελα να σε έχω στην ομάδα μου. Δεν αντέχω τον τύπο.

Δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να τον έχω στην ομάδα μπάσκετ μου. Θα ήταν ο αρχηγός της γυναικείας μου ομάδας μπάσκετ. Δεν θα χάναμε. Δεν θα χάναμε πολλά παιχνίδια», δήλωσε ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.