ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Axl Rose ζήτησε να σταματήσουν να πετούν drones στις συναυλίες των Guns N’ Roses (φωτό)

Η μαγνητοσκόπηση συναυλιών με drones είναι μια νέα εξέλιξη που δεν αρέσει πολύ στον Axl Rose

Ο Axl Rose ζήτησε να σταματήσουν να πετούν drones στις συναυλίες των Guns N’ Roses (φωτό)

Ο frontman των Guns N’ Roses, Axl Rose, «τα βάζει» με όσους πετάνε drones στις συναυλίες του συγκροτήματος, σχολιάζοντας στα social media ότι πρόκειται για «αδιακρισία» και ότι του αποσπούν την προσοχή του.

«Υπήρχαν μερικά drones σε αυτό το σκέλος της περιοδείας. Κατά τη χθεσινή νύχτα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας υπήρχε πολύ αδιακρισία» ανέφερε ο θρυλικός τραγουδιστής των Guns N’ Roses.

«Ήταν απόσπαση προσοχής, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και να πλησιάζει τόσο πολύ μπροστά από τη σκηνή και μετά στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή».

«Ο κόσμος εξοργίστηκε» πρόσθεσε ο Axl Rose για τα drones. «Όμως όσο και να διασκεδάζει κάποιος, εξακολουθεί να προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, να κάνει τη δουλειά σου και να προσφέρει στους θαυμαστές την καλύτερη συναυλία» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι «διασκεδαστικό» να λαμβάνετε το πειρατικό βίντεο από drone, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής με drone λάμβανε υπόψη του τους θαυμαστές και το συγκρότημα και να έπαιζε με τα παιχνίδια του κάπου αλλού» τόνισε ο Axl Rose.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.