ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν: «Τους θεωρούσα πιόνια»

Συνεχίζονται χωρίς τελειωμό οι «καυτές» αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο που έγραψε ο Πρίγκιπας Χάρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν: «Τους θεωρούσα πιόνια»

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν στη δεύτερη θητεία του στο Αφγανιστάν ως πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι του βρετανικού στρατού.

Μάλιστα, στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του με τίτλο «Spare, γράφει ότι «δεν τους θεωρούσε ανθρώπους» τους Ταλιμπάν «αλλά πιόνια σκακιού που κατάφερνε να εξολοθρεύσει από τη σκακιέρα».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «δεν ήταν ένας αριθμός που με γεμίζει με ικανοποίηση, αλλά ούτε και με ντροπιάζει», σύμφωνα με την Telegraph και τις πληροφορίες που μεταδίδει η DailyMail.

Είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος Πρίγκιπας Χάρι μιλά ανοιχτά για τον αριθμό των Ταλιμπάν που σκότωσε, όσο υπηρετούσε στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν, ενώ συνεχίζεται η νομική του μάχη με το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας, όταν αυτό αποφάσισε να μην παρέχει πλήρη αστυνομική προστασία στον Χάρι και την οικογένειά του όταν επισκέπτονται τη χώρα.

Ο δικηγόρος του Δούκα του Σάσεξ δήλωσε, επίσης, ότι «δεν αισθάνεται ασφαλής» όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η προστασία ήταν ένα από τα βασιλικά προνόμια που έπρεπε να αποχωριστεί, όταν απαρνήθηκε τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στο παρελθόν είχε θεωρηθεί στόχος τρομοκρατών λόγω των δύο θητειών του στο Αφγανιστάν αλλά και γιατί ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αυτή αποτελεί ακόμα μια αποκάλυψη στην αυτοβιογραφία του «Spare», η οποία επρόκειτο να εκδοθεί στις 10 Ιανουαρίου αλλά έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ισπανία και τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν κομμάτια της.

Μεταξύ άλλων, έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ρίχνοντας μεγάλο φταίξιμο στον αδερφό του, ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ευθύνονται που ντύθηκε ναζί το 2005 αλλά και ότι τα δύο αδέρφια είχαν παίξει ξύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.