ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο τραγουδιστής των Rammstein κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 12 γυναίκες

Τα κορίτσια, όπως γράφει η «Marca», φέρονται να «στρατολογήθηκαν» για μετά τις συναυλίες

Ο τραγουδιστής των Rammstein κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 12 γυναίκες

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες μιας Ιρλανδής θαυμάστριας που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον τραγουδιστή μετά από μια συναυλία.

Το όνομά της είναι Σέμπλι Λιν και υπάρχουν αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ίδια είπε ότι κακοποιήθηκε σε μια συναυλία στο Βίλνιους, ενώ υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.


Τα κορίτσια, όπως γράφει η «Marca», φέρονται να «στρατολογήθηκαν» για μετά τις συναυλίες. Όπως εξηγεί η Λιν , όλα συνέβησαν στο πάρτι μετά τη συναυλία. Ο Τιλ την πλησίασε σεξουαλικά, όμως εκείνη δεν ενέδωσε. Ωστόσο, στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής δεν την άγγιξε ποτέ και αποδέχθηκε την απόρριψη των υποτιθέμενων προσεγγίσεών του.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσαν, επειδή είχε λιποθυμίες και ξύπνησε με πόνους την επόμενη μέρα. Περισσότερες από 12 γυναίκες έχουν καταγγείλει την ίδια ιστορία. Εξηγούν ότι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το προσωπικό των Rammstein «στρατολογεί» γυναίκες, με σκοπό να κάνουν σεξ με τα μέλη του συγκροτήματος μετά τις συναυλίες. Επίσης, ζητούν από τις κοπέλες να στείλουν φωτογραφίες πριν από τις συναυλίες.

Το πιο σοβαρό όμως είναι η ηλικία των κοριτσιών αυτών, αφού ο Till Lindeman είναι 60 ετών και αυτό που φέρεται να αναζητά είναι νεαρές γυναίκες, όπως η Shelby Lynn, που είναι περίπου 25 ετών, όπως σημειώνει η «Marca».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.