ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιλότος της British Airways είχε πάρει κοκαΐνη από το στήθος γυναίκας μια μέρα πριν πετάξει – «Ήμουν άτακτο αγόρι»

Ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ χάλια μετά το ολονύχτιο πάρτι του με μια Ουαλή, μια Ισπανίδα και κάποιους άνδρες

Πιλότος της British Airways είχε πάρει κοκαΐνη από το στήθος γυναίκας μια μέρα πριν πετάξει – «Ήμουν άτακτο αγόρι»

Η Βritish Airways προχώρησε στην απόλυση πιλότου της, αφού ο ίδιος είπε σε συναδέλφους του με… «καμάρι» ότι σνιφάρισε κοκαΐνη από μια γυμνόστηθη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός οργίου.

Ένας σοκαρισμένος συνάδελφός του σήμανε συναγερμό, λίγες ώρες πριν από την πτήση από τη Νότια Αφρική προς τη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτοντας τη νύχτα ακολασίας που τους είχε περιγράψει ο πιλότος.

Σε μηνύματά του προς μια αεροσυνοδό, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι ήταν τόσο χάλια που δεν μπορούσε να σηκωθεί το μεσημέρι μετά το ολονύχτιο πάρτι του με μια Ουαλή, μια Ισπανίδα και κάποιους ντόπιους άνδρες.

Από τη στιγμή που η British Airways πληροφορήθηκε το περιστατικό, αναγκάστηκε να καθυστερήσει την πτήση για 24 ώρες, προσπαθώντας να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του. Όλο αυτό κόστισε στην εταιρεία 100.000 λίρες, όπως αναφέρει η Sun.


Επιστρέφοντας στη Βρετανία, ο πιλότος υπεβλήθη σε έλεγχο ναρκωτικών, ο οποίος φέρεται να βγήκε θετικός. Η British Airways επέμεινε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες και αποκάλυψε ότι ο εν λόγω πιλότος δεν εργάζεται πλέον στην αεροπορική.

Ο πιλότος είχε βρεθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ στο πλαίσιο του ρεπό του, όταν αποφασίστηκε από την εταιρεία να ενταχθεί στο πλήρωμα της πτήσης Γιοχάνεσμπουργκ-Λονδίνο.

Εν αναμονή της πτήσης, ωστόσο, αποκάλυψε σε συνάδελφό του ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο την προηγούμενη νύχτα. Διασκέδαζε σε μπαρ της πόλης και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με την παρέα του, σύμφωνα με τη δική του περιγραφή, η όλη κατάσταση ξέφυγε και κατέληξαν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.

«Η Ουαλή αποφάσισε ότι στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είμαι το αγόρι της -η Ισπανίδα τα έχει φτιάξει με ένα από τους δύο ντόπιους και έκαναν στοματικό σεξ στον καναπέ», περιέγραφε σε συναδέλφους του ο πιλότος, ενώ καυχιόταν για το πώς τα κορίτσια χόρευαν τόπλες και ότι έκανε και εκείνος το ίδιο, μέχρι που κάποιος από τους ντόπιους τους προσέρεφε κοκαΐνη.

«Οπότε μετά η συζήτηση στράφηκε στο ποιανής το στήθος είναι το καλύτερο για να σνιφάρουν από εκεί», καυχήθηκε.

«Αυτή είναι η ιστορία του πώς κατέληξα να ρουφάω κοκαΐνη από το στήθος μιας κοπέλας στο Τζόμπεργκ», υποστήριζε.

Μια πηγή στην αεροπορική εταιρεία δήλωσε στη Sun ότι οι διευθυντές ήταν “έξαλλοι” όταν τους ανέφεραν όλα όσα τους είχε διηγηθεί ο συνάδελφός τους. «Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ», έλεγαν.

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε στη MailOnline: «Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Το θέμα παραπέμφθηκε στην CAA και το άτομο αυτό δεν εργάζεται πλέον για εμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στη Sun ότι έχει αυστηρές διαδικασίες για τις περιπτώσεις που οι πιλότοι κάνουν κατάχρηση ποτών ή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.