ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Χάρι: Η «κακόγουστη» πλάκα του Βασιλιά Καρόλου – «Ποιος ξέρει, μπορεί να μην είμαι πατέρας σου»

Ο Πρίγκιπας Χάρι γράφει μεταξύ άλλων στο νέο του βιβλίο ότι στον Βασιλιά Κάρολο αρέσουν πολύ τα ανέκδοτα

Πρίγκιπας Χάρι: Η «κακόγουστη» πλάκα του Βασιλιά Καρόλου – «Ποιος ξέρει, μπορεί να μην είμαι πατέρας σου»

Δεν θα μπορούσε να μην θίξει και τον βασιλιά Κάρολο… Ο Πρίγκιπας Χάρι «τα λέει όλα» με όλη τη σημασία της έκφρασης στο νέο του βιβλίο «Spare», το οποίο δημοσιεύθηκε στην Ισπανία μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του στη Βρετανία, ακόμη και για τον πατέρα του.

Στα… απομνημονεύματά του, ο Πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται εκτενώς και στη φημολογούμενη παράλληλη σχέση που είχε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον ταγματάρχη Τζέιμς Χιούιτ, για τον οποίο ακουγόταν ότι είναι ο πραγματικός βιολογικός πατέρας του και όχι ο βασιλιάς Κάρολος.

Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στο σημείο να κάνει και ένα «χοντρό» αστείο για το ζήτημα, λέγοντας στον Πρίγκιπα Χάρι «ποιος ξέρει; Μπορεί να μην είμαι ο πραγματικός σου πατέρας», όταν συνάντησε έναν ψυχικά ασθενή.

Ο Πρίγκιπας Χάρι γράφει μεταξύ άλλων ότι στον βασιλιά Κάρολο αρέσουν πολύ τα ανέκδοτα και ότι «ένα από τα καλύτερά του» ήταν όταν επισκέφτηκε ένα ψυχιατρείο και συνάντησε έναν ασθενή που ισχυριζόταν ότι αυτός είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και όχι ο Κάρολος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.