ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Qatar Gate: Eκδίδονται στο Βέλγιο η κόρη και η σύζυγος του Αντόνιο Παντσέρι

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, σε διαφορετικά σπίτια του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή

Qatar Gate: Eκδίδονται στο Βέλγιο η κόρη και η σύζυγος του Αντόνιο Παντσέρι

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση RAI, οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές συναίνεσαν στο αίτημα έκδοσης στο Βέλγιο της συζύγου και της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, σε διαφορετικά σπίτια του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

Ο συνήγορος τους είχε αντιταχθεί στο αίτημα των βελγικών αρχών να εκδοθούν στις Βρυξέλλες, ζητώντας περιθώριο μιας εβδομάδας για να μελετήσει τη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ευρωβουλευτής πιστεύεται ότι αποτελεί τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος που ενδέχεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τις δωροδοκίες στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς στο σπίτι του στις Βρυξέλλες βρέθηκαν 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «Soir».

Τα εντάλματα σύλληψης της συζύγου του και της κόρης του εκτελέστηκαν στο Μπέργκαμο. Ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, είναι ο ιδρυτής μιας εκ των ΜΚΟ που ερευνά η βελγική αστυνομία, της «Fight Impunity», η οποία από το 2019 μάχεται κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ οι βελγικές αρχές έκαναν έρευνα και στο γραφείο της Fight Impunity, χωρίς να υπάρξει κάποιο εύρημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εξετάζεται επίσης, αν ο Παντσέρι καθοδηγούσε τους βοηθούς των Ευρωβουλευτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.