ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο Κάστρο του Μπαλμόραλ πενθούν την Ελισάβετ τα παιδιά και τα εγγόνια της

Ποια θα είναι η επίσημη κατοικία του νέου βασιλιά;

Στο Κάστρο του Μπαλμόραλ πενθούν την Ελισάβετ τα παιδιά και τα εγγόνια της

Ντυμένοι στα μαύρα, αγκαλιασμένοι και εμφανώς συγκινημένοι τα τρία παιδιά και τα μεγαλύτερα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ – εκτός του πρίγκιπα Χάρι – ταξίδεψαν το πρωί του Σαββάτου στο Κάστρο του Μπαλμόραλ και παρέστησαν σε επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν της μονάρχη, που απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 96 ετών.

Ενώ ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ, Κάρολος, αναγορεύτηκε επίσημα βασιλιάς Κάρολος ο Γ’ το Σάββατο, τα τρία μικρότερα αδέλφια του βρέθηκαν στο Κάστρο του Μπαλμόραλ, την αγαπημένη θερινή κατοικία της Ελισάβετ.

Η μοναχοκόρη της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Άννα μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, υποναύαρχο Σερ Τίμοθι Λόρενς και τα δύο της παιδιά, την Ζάρα Τιντάλ και τον Μαρκ Φίλιπς, ταξίδεψαν στο Μπαλμόραλ για να τιμήσουν την μνήμη της βασίλισσας.

Μαζί τους σε μια αυτοκινητοπομπή με Range Rovers ταξίδεψαν ο πρίγκιπας Άντριου και οι δύο κόρες του, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, χωρίς τους συζύγους τους και τα παιδιά τους, που είναι ακόμη πολύ μικρά. Επίσης, στο Μπαλμόραλ βρέθηκαν ο πρίγκιπας Έντουαρντ, το μικρότερο παιδί της Ελισάβετ, με την σύζυγό του, Σόφι, κόμισσα του Ουέσεξ και την 18χρονη κόρη τους λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ. Ο 14χρονος γιος του ζεύγους, Τζέιμς, υποκόμης του Σέβερν δεν ήταν μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.